Estás en: Inici > CdT e-formación > CdT e-formació

CdT e-formació

Este projecte, nascut en el si del Pla de Competitivitat del Sector Turístic de la Comunitat Valenciana 2009-2011, pretén facilitar una formació turística de qualitat, gràcies a l'ús de les noves tecnologies de la informació.

Té com a objectiu principal acostar, impulsar i motivar la formació en les àrees d'interés relacionades amb la capacitació actual i futura dels professionals del sector turístic. Per a això, es fa ús de les metodologies de formació a distància basades en l'ús de ferramentes multimèdia i l'accés a través d'Internet, amb tots els avantatges que això comporta.

A través d'una plataforma LMS (Learning Management System), els participants poden accedir a la formació on line des de qualsevol ordinador, independentment de la seua ubicació. A més, el participant, per mitjà d'esta tipologia d'ensenyança, pot gestionar millor el seu temps de formació, adaptant el temps d'estudi a la disponibilitat personal.

D'esta manera, l'usuari té al seu abast una formació més dinàmica, multidisciplinari i plural que possibilita una formació contínua i personalitzada de qualitat.

CdT e-formación disposa de ferramentes completes per a la gestió, control i tutorización dels cursos, així com de les aplicacions necessàries per a una adequada formació, utilitzant la navegació per Internet amb una interfície de fàcil ús. I situa el participant en el centre del procés d'aprenentatge i li proporciona els recursos necessaris per a la seua interacció amb el conjunt de la comunitat de la Xarxa de Centres de Turisme.

L'aprenentatge s'orienta a donar resposta a les necessitats del participant i té en compte les demandes de l'entorn professional i l'evolució tecnològica i social.

L'aprenentatge és:

  • Interactiu, per a crear comunitat amb totes les persones que intervenen;
  • En col·laboració, per a generar el coneixement de manera compartida;
  • Personal, per a ajustar els itineraris formatius als seus coneixements, interessos i necessitats;
  • Flexible, per a adaptar-se al màxim a la realitat personal i professional del sector turístic.
Enllaços relacionats

Agenda de Formación

LMXJVSD
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
27/10/2020
Formación Complementaria
Connection reset
Copyright 2011, Generalitat Valenciana